Haj, és szakáll formázás

Barber

Sok férfi szereti, ha igényes, és menő a megjelenése. Ennek viszont z egyik alappillére, a menő frizura, és e mellett a divatos borosta vagy szakáll.
Ha úgy döntenél, hogy szakállat növesztesz, vagy már növöget, de még nem ismered a részleteket ezzel kapcsolatban, akkor érdemes lesz ezt az írást elolvasni!

Sokan úgy gondolják, hogy szakállat növeszteni nem nehéz. És ez így is van, ha nem szeretnénk, hogy divatos, trendin formázott és ápolt legyen a szakáll.

Ahhoz, hogy tényleg divatos szakállad lehessen, érdemes felkeresni egy barber shopot, ahol profi barber fog minden megtenni annak érdekében, hogy tényleg hozzád illő, trendi szakáll és persze haj legyen az eredmény.

A szakáll kialakításánál több dologra is figyelni kell. Első lépés, hogy meg kell határozni az arcszőrzet kontúrjait. Aztán ha ez kialakult, és már eléggé megnőtt a szakállad, akkor a hosszát is kordában kell tartani. Sajnos ez sem egyszerű, mert vannak gyorsabban növő szálak is, így ez folyamatos odafigyelést igényel. Ezek mind olyan dolgok, amiket Te otthon nem biztos, hogy olyan jól meg tudsz csinálni, mint egy borbély.
És még a szakáll ápolásról nem is beszéltünk, ugyanis több szakállápoló kozmetikum is rendelkezésre áll, hogy tényleg ápolt, divatos szakállad lehessen.

Megosztás