Óvd a környezetet, használj vászon szatyrot!

Vászon

A környezettudatosság jegyében napjainkban is egyre több olyan döntés születik, amik próbálják kiszorítani az egyszer használatos műanyag és nylon termékeket a mindennapos használatból.
Azonban Te is tehetsz egy lépést ezen a téren, ráadásul ha szeretsz varrni, akkor ez jó kis hobbi tervékenység is lesz egyben!

Nagyon sok használnak a bevsárláskor nylon vagy műanyag tasakokat, táskákat, amik aztán a kukában landolnak. Ennél viszont sokkal környezettudatosabb választás lehet egy vászon szatyor. Ráadásul egy vászon szítrot elkészíteni nem is olyan nagy ördöngősség, Te is megcsinálhatod.

Talán úgy a legegyszerűbb ezt megoldani, ha már van otthon ilyened, és csak le kell másolni. Ha nincs, akkor pedig az internet lesz segítségedre. Rengeteg szabásmintát találhatsz, sőt oktató videókat is arról, hogy hogyan lehet vászon anyagból egy egyszerű, de praktikus szatyrot készíteni otthon.
Persze ha igazán jó kinézetű szatyrot szeretnél, akkor érdemes ellátogatni egy méteráru boltba, ahol hatalmas vászon kínálatból tudid kiválasztani a szatyrod anyagát, színét!

Megosztás